Nieuws

# Cool!Tango is ook dit schooljaar weer acceptant van de Cultuurkaart.

# Scholen kunnen bij Cool!Tango terecht voor workshops en cursussen op alle niveaus.

# De nieuwe website is in de lucht en daar zijn we trots op!

# It takes two to tango dat weet iedereen, maar hoe zit dat precies?

# Cool!Tango vind je ook op Facebook en Linkedin.

Reacties

“Het is net als toveren!!!”

“Het was te merken hoe spannend het is elkaar echt aan te gaan voelen.”

“Maar dan gaan we toch botsen?”

“Het lijkt veel makkelijker als de leider aanwijzingen geeft en nee schudt. Maar als het lukt dat niet te doen en samen te bewegen, voelt het spectaculair. We kunnen het! We snappen elkaar!”

“Ja maar voelen kan ik niet, want we leren hier op school de hele dag om te denken met ons hoofd!”

“Je leert rekening te houden met je danspartner en met andere paren op de dansvloer.”

“Leuk om te merken wat een verschil het maakt wie je tegenover je hebt. En dat de tango dansen echt iets is wat tussen twee mensen gebeurt.”

“We hebben onze doelstellingen gehaald: onze leerlingen hebben in een veilige sfeer gewerkt aan sociale vaardigheden, rekening gehouden met elkaar en samengewerkt. Ze hebben kennis gemaakt met tango en durfden op te treden voor de groep.”

Disclaimer

Deze website bevat links naar andere websites. Cool!Tango is niet verantwoordelijk voor de inhoud of beschikbaarheid van deze websites. Zonder toestemming van Cool!Tango is het niet toegestaan informatie, beeldmateriaal, foto's of films die verstrekt worden op www.cooltango.nl op enigerlei wijze te verspreiden. Neem contact op als u beeld- of tekstmateriaal van deze website wilt gebruiken.

 

Foto's en reacties

De kleine foto op de home-pagina is gemaakt door Roshan Warjavand, de kleine foto op de tango-pagina is gemaakt door Edward Suzanna. Op de website staan foto's van leerlingen van: het Grotius College, het Christiaan Huigens College, Nuborgh College en de Erasmus Universiteit Rotterdam.

De reacties zijn afkomstig van leerlingen en docenten van: VSO de Hoge Brug, het Melanchton, Powerboat, Nuborgh College en de SKVR.

 

Ontwerp

Het ontwerp van de website is gemaakt door Jacqueline Schellingerhout. De website is gebouwd door Hendrik Jan van Rijswijk. De website wordt gehost door Co & Co.